Rotaryclub Hoogeveen organiseert op donderdagavond 16 maart 2017
voor de vijfde keer de kennisquiz “Het Slimste Bedrijf Van Hoogeveen”
in De Whitebox van Het Postkantoor te Hoogeveen.

DEELNEMERS

Deelnemende bedrijven stellen een team samen van 3 of 4 personen, die gezamenlijk het bedrijf vertegenwoordigen. Deelname kost € 400,- of € 500,- incl. diner in Het Postkantoor. U kunt ook deelnemen als sponsor voor € 800,- of € 900,- incl. diner. Sponsoren worden uiteraard verbonden aan de verdere publiciteit die aan dit evenement zal worden gegeven in de diverse media. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Herdenkingsstenen Hoogeveen.

In 2011 is de quiz gewonnen door Gemeente Hoogeveen, in 2012 was Dierckxsens Mannenmode de winnaar. Gevolgd in 2015 door TVM.

De winnaar van 2016 was Treant Zorggroep!

TOESCHOUWERS

Naast de deelnemende teams zijn supporters en andere belangstellenden van harte welkom. Per team kunnen maximaal 4 supporters meegebracht worden. De toegang voor hen is vanzelfsprekend gratis.

Een lijst van de deelnemende bedrijven van 2016 vindt u hier.

 

Nieuws

Het laatste nieuws over het Slimste bedrijf van Hoogeveen vindt u hier

 

DE QUIZ

De opzet is een quiz te gaan spelen met 35 teams, bestaande uit 4 (eventueel 3) personen. De teams mogen onderling gaan uitmaken welk bedrijf zich in 2017 het Slimste Bedrijf van Hoogeveen mag noemen. Het programma zal aanvangen om 20.00 uur en om ca 22.30 uur eindigen. De zaal is open vanaf half acht. De aan de quiz deelnemende teams worden verzocht om uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn voor instructie en het innemen van hun plaatsen.

ORGANISATIE

De organisatie van deze avond is in handen van de Rotaryclub Hoogeveen. Het doel is het organiseren van een gezellige avond, waarin bedrijven elkaar op een plezierige manier proberen te slim af te zijn en waarvan de opbrengst bestemd is voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker en voor jongeren met een beperking in Hoogeveen en omgeving.

Voor eventuele vragen kunt u het contactformulier gebruiken.

GOEDE DOELEN

Het goede doel voor het slimste bedrijf 2017 wordt

de Stichting Herdenkingsstenen Hoogeveen

Deze stichting zet zich in om het plaatsen van zogenaamde Stolpersteine mogelijk te maken. Een Stolperstein is een herdenkingsmonumentje wat herinnert aan een Hoogeveens slachtoffer van de Tweede Wereldoorlog. De komende jaren hoopt de stichting ruim 200 van dergelijke stenen te plaatsen op de plaatsen van de laatste woonadressen van betrokkenen.