Rotaryclub Hoogeveen organiseert op donderdagavond 14 maart 2019
voor de zevende keer de kennisquiz “Het Slimste Bedrijf Van Hoogeveen”
in De Whitebox van Het Postkantoor te Hoogeveen.

DEELNEMERS

Deelnemende bedrijven stellen een team samen van 3 of 4 personen, die gezamenlijk het bedrijf vertegenwoordigen. Deelname kost € 400,- of € 520,- incl. diner in Het Postkantoor. U kunt ook deelnemen als sponsor voor € 800,- of € 920,- incl. diner. Sponsoren worden uiteraard verbonden aan de verdere publiciteit die aan dit evenement zal worden gegeven in de diverse media. De opbrengst komt ten goede aan goede doelen. Welke doelen dat zijn wordt ieder jaar opnieuw bepaald en kunt u terug vinden onder het kopje Goede Doelen.


In 2011 is de quiz gewonnen door Gemeente Hoogeveen, in 2012 was Dierckxsens Mannenmode de winnaar. Gevolgd in 2015 door TVM en in 2016 door Treant Zorggroep. De winnaar van 2017 was Wolthers Jagersma. De winnaar van 2018 is Fokker Aerostructures!

TOESCHOUWERS

Door de uitbreiding van het aantal teams is de ruimte voor supporters helaas zeer beperkt aanwezig.

 

 

Nieuws

Het laatste nieuws over het Slimste bedrijf van Hoogeveen vindt u hier

 

DE QUIZ

De opzet is een quiz te gaan spelen met 35 teams, bestaande uit 4 (eventueel 3) personen. De teams mogen onderling gaan uitmaken welk bedrijf zich in 2019 het Slimste Bedrijf van Hoogeveen mag noemen. Het programma zal aanvangen om 20.00 uur en om ca 22.30 uur eindigen. De zaal is open vanaf half acht. 

ORGANISATIE

De organisatie van deze avond is in handen van de Rotaryclub Hoogeveen. Het doel is het organiseren van een gezellige avond, waarin bedrijven elkaar op een plezierige manier proberen te slim af te zijn.

Voor eventuele vragen kunt u het contactformulier gebruiken.

GOEDE DOELEN

De goede doelen voor het slimste bedrijf 2019 zijn

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur

en

Voetbal Verbindt