Rotaryclub Hoogeveen organiseert op donderdagavond 14 maart 2019
voor de zevende keer de kennisquiz “Het Slimste Bedrijf Van Hoogeveen”
in De Whitebox van Het Postkantoor te Hoogeveen.

DEELNEMERS

Deelnemende bedrijven stellen een team samen van 3 of 4 personen, die gezamenlijk het bedrijf vertegenwoordigen. Deelname kost € 400,- of € 520,- incl. diner in Het Postkantoor. U kunt ook deelnemen als sponsor voor € 800,- of € 920,- incl. diner. Sponsoren worden uiteraard verbonden aan de verdere publiciteit die aan dit evenement zal worden gegeven in de diverse media. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Herdenkingsstenen Hoogeveen.

In 2011 is de quiz gewonnen door Gemeente Hoogeveen, in 2012 was Dierckxsens Mannenmode de winnaar. Gevolgd in 2015 door TVM en in 2016 door Treant Zorggroep. De winnaar van 2017 was Wolthers Jagersma. De winnaar van 2018 is Fokker Aerostructures!

TOESCHOUWERS

Naast de deelnemende teams zijn supporters en andere belangstellenden van harte welkom. Per team kunnen maximaal 4 supporters meegebracht worden. De toegang voor hen is vanzelfsprekend gratis.

 

 

Nieuws

Het laatste nieuws over het Slimste bedrijf van Hoogeveen vindt u hier

 

DE QUIZ

De opzet is een quiz te gaan spelen met 35 teams, bestaande uit 4 (eventueel 3) personen. De teams mogen onderling gaan uitmaken welk bedrijf zich in 2019 het Slimste Bedrijf van Hoogeveen mag noemen. Het programma zal aanvangen om 20.00 uur en om ca 22.30 uur eindigen. De zaal is open vanaf half acht. De aan de quiz deelnemende teams worden verzocht om uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn voor instructie en het innemen van hun plaatsen.

ORGANISATIE

De organisatie van deze avond is in handen van de Rotaryclub Hoogeveen. Het doel is het organiseren van een gezellige avond, waarin bedrijven elkaar op een plezierige manier proberen te slim af te zijn en waarvan de opbrengst bestemd is voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker en voor jongeren met een beperking in Hoogeveen en omgeving.

Voor eventuele vragen kunt u het contactformulier gebruiken.

GOEDE DOELEN

De goede doelen voor het slimste bedrijf 2019 zijn

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur

en

Voetbal Verbindt